Xupa-xups de formatge
Ingredients
- 25 gr de mantega sense sal
- 100 gr de formatge roquefort
- 100 gr de formatge de cabra
- Xocolata per fondre
- Pals per fer broquetes
Elaboració
En un bol barrajem els dos formatges amb la mantega fins aconseguir una pasta homogènea, un cop ho tinguem tot ben barrejat ho deixem refredar a la nevera perquè agafi consistència
Passat uns 30 minuts tornem a treure el bol de la nevera i fem boletes amb la massa, les anem clavant en els pals de les broquetes i les tornem a posar a la nevera perquè no perdin consistència.
Ara toca desfer la xocolata podem fer-ho al bany maria o al microones, cadascú el que prefereixi. Esperem que es refredi i ara ja nomès queda cobrir les boles de formatge amb la xocolata i tornar a posar a la nevera perquè quedi ben cruixent fins l'endemà
Notes
- En comptes de formatge de cabra es pot fer servir brie o camembert
Comparteix aquesta recepta: