Pastis de patata amb vegetals

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pelem i netegem les patates, per facilitar que bullin mes ràpid i així després poder-les xafar es millor tallar-les a daus. Les posem dins d'una olla que ja estarà al foc amb aigua bullint, quant quedin uns deu minuts perquè estiguin cuites i afegim els dos ous. Les colem i ho deixem refredar
Mentrestant tallem la ceba, la pastanaga, les olives, el cogombre, el pebrot, el tomàquet, l'enciam i les olives en trossos petits, o barregem tot dins un bol. Afegim la tonyina i l'ou dur també tallat (en podem guardar alguna rodanxa per decorar, afegim sal oli i pebre al gust.
Ara toca xafar les patates fins aconseguir una massa homogènia, l'estirem sobre un film de paper transparent i ho escampem amb un corró. Afegim la barreja del bol al mig i emboliquem per sobre ajudant-nos amb el film per fer un pastis.
Decorem si volem amb les rodanxes d'ou que hem separat, algunes olives, maionesa o inclús unes anxoves (això al gust de cada persona)
Servim fred

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se