Petits bescuits
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 170 g de sucre
- 1 iogurt natural
- 15o g de farina
- 100 g de coco ratllat
- 100 ml d'oli de gira-sol
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Sucre llustre
Utensilis
Motlles per a madalenes
Elaboració
Escalfeu el forn a 180ºC.
En un bol, bateu-hi els ous amb el sucre fins que blanqueixi i quedin escumosos.
Afegiu-hi el iogurt, remeneu-ho i poseu-hi la farina barrejada amb el llevat. Afegiu-hi l'oli i barregeu-ho bé fins que quedi una massa fina i sense grumolls.
Aromatitzeu la massa amb el coco ratllat, barregeu-ho bé.
Unteu amb margarina uns motlles per a magdalenes i repartiu-hi la massa; ompliu-los sols 2/3 parts de la seva alçada, doncs augmentaran el volum amb la cocció.
Poseu-ho al forn durant 25 a 30 minuts, fins que hagin augmentat i la superfície estigui daurada.
Espere a desemmotllar-los fins que estiguin tebis.
Serviu-los empolsats amb el sucre llustre.
Comparteix aquesta recepta: