Mandonguilles amb verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- En un bol posem la carn, afegim l'all ben picadet, el julivert, sal i pebre al gust, l'ou batut i pa ratllat fins aconseguir una massa homogènia. Fem boles de carn i les enfarinen, espolseu be l'excés de farina.
- Posem a escalfar oli en una paella, quan estigui calent marquem les mandonguilles i les retirem en un plat. Si volem les podem posar sobre paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
- Tallem les verdures en daus, en una olla afegim oli i el posem escalfar, quant estigui calent afegim la ceba, la coem però sense que es torni rossa, un cop la veiem cuita afegim la pastanaga, el pebrot verd i el vermell coem una estona mes fins que hagin suant ho suficient i per últim afegim el carabassó. Un cop veiem que estiguin ben cuites les verdures afegim el vi blanc i deixem reduir.
- Ara que ja tenim les verdures cuites i el vi reduït afegim les mandonguilles a la cassola i cobrim amb el brou, deixem coure una mitja hora a foc suau.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se