Coca de pebrot amb pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

- Primer de tot haurem de fer la massa de la coca, per això en un bol batrem l'ou, afegirem el got d'oli, el de llet que l'haurem escalfat abans, el sobre de llevat i anirem afegint la farina fins aconseguir que ens quedi una massa homogènia i que no s'enganxi a les mans ni al bol. La deixarem reposar uns 30 minuts.
- Tallem els pebrots a daus i els reservem. També tallem els tomàquets a daus i els escorrem per eliminar l'excés d'aigua.
- Un cop passat els trenta minuts estenem la massa sobre un paper de forn amb l'ajuda d'un corró, escampem per sobre el pebrot tallat i els tomàquets fins a cobrir la massa. Afegim els daus de pernil salat per sobre i enfarinem una mica per sobre.
- Posem tot al forn, prèviament escalfat a 180ºC, fins que es vegi la massa cuita

1h 30min

Notes

- Es pot substituir el pernil salat per tonyina
- És molt millor fer servir farina de força ja que la massa llavors queda molt mes compacta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se