Trufas
Categoria:
Tipus de plat: Bombons
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 ml de Nata Liquida de 35% materia grasa
- 250 gr de xocolata fondant
- 50 gr de mantega
Per l'adornament:
- Fideus de xoolata
- Fideus de colors
- Coco
- Ametlla trinxada
Elaboració
primer de tot agafarem la nata líquida i la mantega i la posarem al foc a bullir,mentres arranca el bull trencarem la xocolata a trossets petits, un cop la nata i la mantega comensi a bullir hi afegirem de mica en mica i sense deixar de remanar la xocolata fins a crear una salsa homgenia, un cop ha agafat la textura edient treurem del foc i deixarem reposar uns 10 minuts a temperatura ambient, un cop passatsels 10 minuts posarem a la nevera unes 6 a 8 hores aproximadament si son mes no passa res la pasta ha de quedar presa completament pero muldejable, la treurem de la nevera i inicarem a fer les boletes amb l'ajuda d'una cullera i les mans un cop feta la bola la passarem per la guarnició que tinguem preparat.
Notes
per fer la trufa es necessita aproximadament uns 20 minuts i un cop la trufa ha quedat presa i la treiem de la nevera el temps que es necessiti pera fer les boles-
Comparteix aquesta recepta: