Amanida de llamántols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Una vegada descongelata els llamántols, es treu la carn de les potes i del cap
s'extreu la cua de la closca, i es talla a rodanxes no molt gruixudes.
Les gules se salten al gust. Es fa un bouquet d'enciam, es col-loca sobre la
carn de les potes, i sobre aquesta les rodanxes de la cua. Les gules es posen al
costat, i es posa una cullerada de cóctel de fruites escorregut a l'altre costat.
S'acaba d'emplatar, decorant el plat amb pebrots del piquillo, l'ou tallat a rodanxes
i les olives. S'amaneix tot amb una vinagreta que es prepara barrejant bé l'oli d'oliva
el vinagre de vi, la sal una ceba picada i el julivert


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se