Moixarres al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Prepararem una plàtera o safata de forn hi posem un raig d’oli d’oliva fins que ens cobreixi el cul. Tallarem les patates i les cebes a rodanxes i farem un llit, primer de patates, d’un centímetre més o menys, salpebrarem, i farem un altre llit amb la seba, tornarem a salpebrar i o posarem 10 minuts al forn a 160º.
Agafa l’orada neta de budells i escames i talla-li les crestes, les aletes i tot el que ens molesti per a menjar i fes-li tres talls en un dels costats per a que es cogui millor, col·loca un all a les brànquies per eliminar el gust amargant.
Passats els 10 minuts retira la safata del forn per a afegir el peix i un raig de vi, torna-ho a col·loca al forn uns 10 minuts més.
Quan estiguin llestes les moixarres treu i serveix en un plat al costat de la guarnició. S’empolvora amb una mica de julivert picat i llest. Fora de la cuina i a menjar!

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se