Trena amb poma i panses "strudel"
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 3 pomes golden grosses
- 100 g de panses de Corint
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 2 cullerades de sucre
- 25 g de mantega
- 1 ou per pintar
Elaboració
Peleu les pomes i talleu-les a daus petits. Poseu-los en una paella amb les panses, la mantega, el sucre i la canyella. Deixeu-ho coure fins que estiguin una mica toves les pomes.
Estireu la massa de pasta de full. Marqueu-la en 3 parts sense tallar-la.
A les parts de fora, feu-hi uns talls cap avall en diagonal d’un cm.
A la part del centre, poseu-hi el farciment de la paella, sense el suc.
Aneu creuant les tires de cada banda per damunt de les pomes, fins arribar a baix de tot.
Pinteu-la amb l’ou batut i poseu-la al forn a 200ºC durant uns 30 minuts.
Comparteix aquesta recepta: