Galetes de xocolata amb Nutella

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

24 racions

Elaboració

1: Barregem la farina, l'ametlla, el sucre i el cacau en pols.
2: Hi afegim la mantega i ho mesclem bé.
3: Hi afegim l'ou batut i ho amassem fins que la massa no s'enganxi a les parets del recipient.
4: Estirem la massa damunt de paper vegetal amb l'ajuda d'un corró (o estri similar) i la deixem reposar a la nevera 1 hora aproximadament. Hem de tenir en compte que la massa de les galetes pràcticament no creix quan es cou.
5: Tallem la massa amb la forma que vulguem o que puguem (segons els estris que es tinguin!)
6: Coem les galetes al forn a uns 170º durant uns 15 minuts (depèn del forn i del gruix que les haguem fet)
7: Les deixem refredar completament (si no ens cremarem els dits!) i finalment es poden untar amb Nutella o Nocilla segons el que més ens agradi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se