Sigrons amb cues de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem a bullir les cues amb 8 boles de pebre i sal, quant estigin cuites les reservem i guardem 1 vas de l'aigua de bullir.
Rentem be els sigrons i reservem
En una cassola amb oli fem el sofregit de ceba i tomaquet, i posem la fulla de llorer i tirem el vi ranci, deixem reduir, afegim els pebres la pastilla de brou i la picada d'all i julivert.
donem unes voltes i posem les cues, els sigrons i el vas de l'aigua de coccio.
Deixem que tot fagi xup-xup uns 15 minuts a foc lent, rectifiquem de sal i pebre.
Servir molt calent.
Queda molt bo fet un dia per l'altre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se