Pollastre a la granja
Ingredients
- 1 pollastre tallat en 8 trossos
- O 1/2 pollastre i 1/2 conill
- 2 cebes grosses
- 10 llesques de bacon no fumat
- 2 cullerades de tomàquet triturat
- 1 llauna de rovellons fets a trossos
- Farigola, pebre negre
- 2 cullerades de farina
- 100 ml de conyac
- 375 ml de caldo
- Sal i oli
Elaboració
En un cassó, hi fregiu la ceba tallada no gaire fina. Quan es comenci a daurar, hi afegiu el bacon tallat a trossets, ho remeneu una mica i hi afegiu els rovellons i reserveu-ho.
En una cassola, hi rostiu el pollastre salpebrat amb una mica d'oli, hi afegiu el conyac, deixeu que s'evapori i poseu el tomàquet. Deixeu que es cogui una mica i hi afegiu la farina.
Espereu que rossegi un xic i aboqueu-hi el caldo i les herbes.
Deixeu que es cogui amb foc suau durant 20 minuts. Un cop passats, gireu les peces de pollastre i tot seguit, afegiu-hi el contingut del cassó. Deixeu que es cogui uns 20 minuts més.
També es pot fer en conill. Es força igual, null la cocció ha de ser de 15 minuts per banda.
Comparteix aquesta recepta: