Botifarra amb seques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli, sofregiu l'all picat fins que agafi color. Afegiu-hi les mongetes i el julivert i deixeu-ho
coure tot junt a foc lent. Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
Rostiu les botifarres en una graella. Un cop cuites, serviu-les senceres acompanyades de les mongetes.
Una altra manera de coure les botifarres és, després d'enrossir-les lleugerament en una paella amb una mica d'oli
cobrir-les fins a la mitat amb vi blanc i deixar-les coure fins que el vi s'hagi reduit

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se