Cassola de fideus amb pilotes i carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a fer les pilotes:

Per a fer la cassola de fideus:

2 racions

Elaboració

Preparem per fer les pilotes. Barregem tot, excepte la farina, amb l'ajuda d'una forquilla en un bol. Quan ho tinguem ben barrejat farem les pilotes com si fossin mandonguilles, les cobrirem de farina i les fregirem en oli d'oliva fins que quedin dorades. Les reservem.
En una cassola li posem dues cullerades de l'oli que hem fet servir per a fregir les pilotes i començarem a fer un sofregit amb les verdures. Primer li posarem les carxofes. Deixarem que es facin uns cinc minuts a foc lent procurant que no es cremin. A continuació li posarem el porro, el pebrot verd i el pernil salat. Li posarem un polsim de sal i ho remenarem tot i deixarem que continui fent-se uns cinc minuts més mirant que no es cremi. Hi afegirem el tomàquet i el pebre vermell i un altre polsim del sal, tornarem a remenar i ho deixarem que vagi sofregint uns quinze minuts més a foc lent. Li afegirem les pilotes i ho barrejarem tot.
Afegirem el brou de carn degudament escalfat i deixarem que bulli uns cinc minuts. Hi afegim els fideus i deixem que bulli tot quinze minuts a foc mitjà. Rectificarem de sal. Passats aquests quinze minuts, apaguem el foc, tapem la cassola i deixem que reposi cinc minuts més.
Ja es pot servir

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se