Carxofes al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carxofes tendres
- Oli d’oliva
- Vinagre
- Pebre negre mòlt
- Sal
2 racions
Elaboració
-Preparem les carxofes treient unes quantes fulles exteriors.
-Les posem en una safata per anar al forn, amb una mica de: oli, vinagre, pebre i sal.
-Precalentem el forn a uns 250 graus i quan hi posem les carxofes el baixem a 200 graus. Són uns 30 minuts. De tant en tant les mirem per no passar-nos de temps i que quedin massa cremades.
-Emplatem 2 carxofes per persona. Normalment, en faig més. A la foto de la safata hi ha 12 carxofes. Molta gent en menja tres.
Si en sobren, les podem menjar el dia següent. 2 minuts al micrones i una mica d’oli i pebre.
35min
Notes
La temporada de la carxofa va de novembre a mitjans de març.
Etiquetes: Carxofes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
37697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.