Carxofes al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 carxofes tendres
  • Oli d’oliva
  • Vinagre
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

2 racions

Elaboració

-Preparem les carxofes treient unes quantes fulles exteriors.
-Les posem en una safata per anar al forn, amb una mica de: oli, vinagre, pebre i sal.
-Precalentem el forn a uns 250 graus i quan hi posem les carxofes el baixem a 200 graus. Són uns 30 minuts. De tant en tant les mirem per no passar-nos de temps i que quedin massa cremades.
-Emplatem 2 carxofes per persona. Normalment, en faig més. A la foto de la safata hi ha 12 carxofes. Molta gent en menja tres.
Si en sobren, les podem menjar el dia següent. 2 minuts al micrones i una mica d’oli i pebre.

35min

Notes

La temporada de la carxofa va de novembre a mitjans de març.


Recepta de cuina de Carxofes al forn
Abans d'anar al forn.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Carxofes al forn
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

37697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montserrat Gasull Monpel diu:
Fa temps que no en faig de carxofes, i no recordava més o menys el temps de forn.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: