Crema de llimona
Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre iogurts naturals desnatats
- Un iogurt grec natural
- El suc de quatre llimones
- Una cullerada sopera de llet condensada per cada llimona.
- La raspadura d'una llimona. Millor si aquesta la tenim al congelador.
Utensilis
Copes grans de gelat
Elaboració
Posarem el suc de les llimones i la llet condensada en un plat fondo, i ho anirem lligant amb un estri adequat o una forquilla si no en tenim cap.
Mesclarem els quatre iogurts i el grec en un bol gran.
Afegirem suaument la mescla del suc de llimona i la llet condensada, mirant que quedi una mescla cremosa i fina.
Ho posarem en copes de gelat, i hi ratllarem una mica de pell de llimona per sobre en el moment de servir-ho.
Notes
Aquest postre, és molt adequat per finals de menges fortes, ja que és molt digestiu.
Cal servir-ho molt fred.
Per cert, que aquesta recepta també és de la tieta Mercè.
Comparteix aquesta recepta: