Crema de llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Copes grans de gelat

Elaboració

Posarem el suc de les llimones i la llet condensada en un plat fondo, i ho anirem lligant amb un estri adequat o una forquilla si no en tenim cap.
Mesclarem els quatre iogurts i el grec en un bol gran.
Afegirem suaument la mescla del suc de llimona i la llet condensada, mirant que quedi una mescla cremosa i fina.
Ho posarem en copes de gelat, i hi ratllarem una mica de pell de llimona per sobre en el moment de servir-ho.

20min

Notes

Aquest postre, és molt adequat per finals de menges fortes, ja que és molt digestiu.
Cal servir-ho molt fred.
Per cert, que aquesta recepta també és de la tieta Mercè.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se