Llenties estofades (La meva versió)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Si les llenties són "Pardines" deixeu-les en remull la nit abans, si no, les podeu utilitzar tal i com venen. Aquestes que us dic que podeu utilitzar tal i com venen es venen sota el nom "Llentia Ràpida", és el que em va dir la meva iaia que utilitzava la varietat "Pardina". Comenceu pelant rentant i tallant les verdures. La ceba picada ben petita, la pastanaga a rodanxes i les patates a daus.
2. En una olla poseu un rajolí d'oli i poseu la ceba amb un xic de sal perquè ajudi a coure's. Mentrestant, feu unes rodanxes grosses de xoriç picant i de butifarra negra, i talleu els pits de pollastre al vostre gust. Sofregiu la ceba durant 10 minuts i poseu el tomàquet fregit.
3. Després de 10 minuts sofregint, quan ja hagueu posat el tomàquet i el pebre vermell, poseu tota la carn i aneu fent-la poc a poc durant 10 minuts més.
3. Quan hagin passat els 10 minuts que les carns hauran canviat una mica la seva tonalitat, poseu un got de vi blanc i afegiu la resta de verdures. Deixeu reduïr durant almenys 10 minuts, i poseu l'avecrem esmicolat, i deixeu reduïr durant 5 minuts.
4. Quan hagin passar aquests 5 minuts últims poseu les llenties i cobriu amb aigua. Deixeu coure a foc lent durant almenys 30 minuts.
5. Quan hagin passat els 30 minuts, poseu l'arròs i deixeu que es cogui durant 20 minuts més.
6. Quan tot és cuit, deixeu reposar l'estofat durant almenys 30 minuts i serviu.

2h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se