Picadillo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Ratllador

Elaboració

1. Poseu 2 ous a bullir. Quan l'aigua arrengui el bull deixeu-los 10 minuts.
2. Poseu en una olla el brou. Quan arrengui a bullir baixeu el foc i afegiu la pasta. Deixeu-la coure almenys 10 o 15 minuts. A la meitat d'aquest temps, afegiu el pernil.
3. Quan la sopa ja està llesta, peleu els ous i ratlleu-los a la sopa.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se