Macarrons vegetarians

Aquesta és una versió de macarrons que no inclou carn ni peix. Igual penseu "quina porqueria els macarrons aquests", però us puc assegurar que queden bons.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Passa-purés

Elaboració

1. En una olla poseu aigua a bullir, i quan arrenqui al bull poseu els macarrons. Deixeu-los bullir durant 10 o 15 minuts.
Si voleu podeu afegir-hi sal però feu-ho just quan comença a bullir.
En el meu cas no li'n poso.
2. Mentre els macarrons van bullint, passeu les llenties per un colador per treure'n el líquid de conserva i passeu-les per un passa-purés.
Podeu triturar-les però ens interessa que quedin consistents i ens les poguem trobar.
3. Quan els macarrons hagin bullit, passeu-los per un colador de verdures i tireu aigua freda per aturar la cocció. Reserveu-los.
4. En una paella amb oli, refregireu les llenties. Si deixen anar quelcom de líquid, deixeu que s'evapori. Poseu all al vostre gust, i de seguida poseu el tomàquet fregit. Quan estigui tot ben integrat, retireu-ho del foc.
5. Per emplatar, poseu els macarrons al plat i a sobre poseu la salsa que heu estat sofregint.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se