Milfulls d'albergínia, patata i pernil

Ingredients

  • 150 grs de pernil dolç
  • 2 patates mitjanes
  • 1 alberginia
  • formatge ratllat en pols (grana padano)
  • oli d'oliva i sal

Per decorar:

  • pinyons
  • Mostassa a l'antiga
  • oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Tallem l'albergínia a rodanxes fines i les posem en aigua amb sal perque perdi la fortor. Al cap d'uns minuts les escorrem i fregim. Ho reservem sobre paper de cuina o en un escorredor perque deixi anar l'oli.
Tallem les patates a làmines molt fines, les salem i les fregim. Escorrem l'oli i les reservem.
En una paella amb molt poc oli hi saltem el pernil, només l'hem de posar i girar-lo, el traiem quan s'arrugui, just abans que quedi cuit.
Muntem el milfulls alternant una capa de patata, una de pernil, espolvoregem amb el formatge ratllat i hi posem l'alberginia i una altra capa de patata, pernil,formatge i alberginia...
Per a la decoració fregim els pinyons amb una mica d'oli i quan s'enrosseixin els retirem i els barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una culleradeta de mostassa. Guarnim el plat amb aquesta mescla.

50min


Recepta de cuina de Milfulls d'albergínia, patata i pernil
Bon profit!!
per La gamba astronauta

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: