Milfulls d'albergínia, patata i pernil

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per decorar:

4 racions

Elaboració

Tallem l'albergínia a rodanxes fines i les posem en aigua amb sal perque perdi la fortor. Al cap d'uns minuts les escorrem i fregim. Ho reservem sobre paper de cuina o en un escorredor perque deixi anar l'oli.
Tallem les patates a làmines molt fines, les salem i les fregim. Escorrem l'oli i les reservem.
En una paella amb molt poc oli hi saltem el pernil, només l'hem de posar i girar-lo, el traiem quan s'arrugui, just abans que quedi cuit.
Muntem el milfulls alternant una capa de patata, una de pernil, espolvoregem amb el formatge ratllat i hi posem l'alberginia i una altra capa de patata, pernil,formatge i alberginia...
Per a la decoració fregim els pinyons amb una mica d'oli i quan s'enrosseixin els retirem i els barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una culleradeta de mostassa. Guarnim el plat amb aquesta mescla.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se