Milfulls d'albergínia, patata i pernil
Ingredients
- 150 grs de pernil dolç
- 2 patates mitjanes
- 1 alberginia
- formatge ratllat en pols (grana padano)
- oli d'oliva i sal
Per decorar:
- pinyons
- Mostassa a l'antiga
- oli d'oliva
Elaboració
Tallem l'albergínia a rodanxes fines i les posem en aigua amb sal perque perdi la fortor. Al cap d'uns minuts les escorrem i fregim. Ho reservem sobre paper de cuina o en un escorredor perque deixi anar l'oli.
Tallem les patates a làmines molt fines, les salem i les fregim. Escorrem l'oli i les reservem.
En una paella amb molt poc oli hi saltem el pernil, només l'hem de posar i girar-lo, el traiem quan s'arrugui, just abans que quedi cuit.
Muntem el milfulls alternant una capa de patata, una de pernil, espolvoregem amb el formatge ratllat i hi posem l'alberginia i una altra capa de patata, pernil,formatge i alberginia...
Per a la decoració fregim els pinyons amb una mica d'oli i quan s'enrosseixin els retirem i els barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una culleradeta de mostassa. Guarnim el plat amb aquesta mescla.
Comparteix aquesta recepta: