Gírgoles farcides

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una safata del forn posem les gírgoles netes amb oli, sal i pebre, i les deixem coure.
Mentrestant piquem la ceba, el pernil i els xampinyons, i anem sofregin en una paella amb oli.
Un cop tot fet, anem omplint les gírgoles i les cargolem com un caneló, i les tanquem amb un escuradents perque no s'obrin.
Passem per ou i farina de galeta i les fregim fins que quedin ben dauradetes.
Fem una picada d'all i julivert i tirem per sobre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se