Cues de rap en suc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

taula de picar
ganivet
1 cassola ampla i poc fonda

Elaboració

s'ha de trinxar tot molt petit per fer el sofregit,
posar a escalfar una mica d'oli, posar els alls i la ceba, després posar el tomàquet i deixar que es cogui una mica, afegir la farina per donar-li una mica de cos a la salsa, afegir les cues de Rap i els ous durs partits per la meitat, posar a foc mitjà fins que el peix sigui fet, no triga molt 20 m

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se