Sardines escabetxades al microones

Categoria:
Recepta per

Ingredients

Elaboració

En una safata de pyrex, poseu-hi l'oli, la ceba tallada fina, els alls tallats. Poseu-ho al forn durant 5 minuts a potencia 100%, tapat amb paper film punxat.
Treieu-ho i col·loqueu-hi el peix, torneu-ho a tapar amb el paper film punxat i torneu-lo a posar al forn durant 7 minuts a igual potencia.
Passat aquest temps, treieu-lo, empolseu-ho amb sal, pebre vermell, el llorer, la farigola i el vinagre. Remeneu-ho tot bé i torneu-ho a posar al forn durant 5 minuts i tapat.

Notes

Podeu conservar-lo a la nevera durant 1 setmana. No sentireu olor de sardines.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se