Pollastre mariner
Ingredients
- 1 pollastre tallat en 8 trossos
- 500 g de musclos
- 300 g de cloïsses
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 100 ml de vi blanc sec
- Oli, sal i pebre
Elaboració
Netegeu el pollastre, poseu-li sal i pebre i daureu-lo en una cassola amb oli. Reservau-lo.
A la mateixa cassola i amb el mateix oli, fregiu-hi la ceba tallada a làmines i quan comenci a agafar color, poseu-hi l'all picar i el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure a foc suau uns 15 minuts.
Netegeu els musclos i les cloïsses, obriu-les al vapor amb una pica d'aigua. Reserveu-ho i coleu el caldo.
Poseu el pollastre a la cassola amb el vi i el caldo just que ho cobreixi i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Uns minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els musclos i les cloïsses.
Comparteix aquesta recepta: