Pollastre mariner

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netegeu el pollastre, poseu-li sal i pebre i daureu-lo en una cassola amb oli. Reservau-lo.
A la mateixa cassola i amb el mateix oli, fregiu-hi la ceba tallada a làmines i quan comenci a agafar color, poseu-hi l'all picar i el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure a foc suau uns 15 minuts.
Netegeu els musclos i les cloïsses, obriu-les al vapor amb una pica d'aigua. Reserveu-ho i coleu el caldo.
Poseu el pollastre a la cassola amb el vi i el caldo just que ho cobreixi i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Uns minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els musclos i les cloïsses.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se