Espaguetis a la carbonara

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer posem el aigua a la cassola, li posem una mi queta de sal
i oli.
En caba't li posem els espaguetis, i lo deixem entre 8 min i 10 min
enherbin, m'entres estan fem el beicon, per desprès posar-lo junt amb
el espaguetis.
En caba't dels 8-10 min, quan el espaguetis estan fets, el tirem al colador,
per separa els espaguetis amb el aigua.
Una vegada fet això, quan el espaguetis i el beicon estan fets, el posem
tot a la cassola.
Desprès posem la nata junt amb el beicon i el espaguetis, lo calentes
2-3 min, perquè així la nata estigues calenta.
En caba't lla finalitzem la preparació de aquest plat.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se