Espaguetis a la carbonara
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- Aigua
- Dos gotes de oli
- Una mi queta de sal
- Dos paquets de espaguetis
- Un paquet de beicon
- Dos pots de nata
Elaboració
Primer posem el aigua a la cassola, li posem una mi queta de sal
i oli.
En caba't li posem els espaguetis, i lo deixem entre 8 min i 10 min
enherbin, m'entres estan fem el beicon, per desprès posar-lo junt amb
el espaguetis.
En caba't dels 8-10 min, quan el espaguetis estan fets, el tirem al colador,
per separa els espaguetis amb el aigua.
Una vegada fet això, quan el espaguetis i el beicon estan fets, el posem
tot a la cassola.
Desprès posem la nata junt amb el beicon i el espaguetis, lo calentes
2-3 min, perquè així la nata estigues calenta.
En caba't lla finalitzem la preparació de aquest plat.
Comparteix aquesta recepta: