Sangria de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 350 ml de cava semi
  • 300 ml de gasosa
  • 70 ml Cointreao
  • 200 g de fruits vermells
  • 2 cullerades de sucre
  • El suc d'una llimona
  • Gel en cubs GROSSOS

Elaboració

1r_ En cas que les fruites vermelles siguin naturals, netejar molt bé, pelar i tallar.
2n_ Omplir la gerra (o recipient que usem par la barreja) dels cubs de gel. A continuació posar-hi tots els ingredients.
3r_ Posar el recipient a la nevera, s'ha de servir MOLT fred. Remenar amb una cullera de fusta cada 30 minuts.
4t_ A l'hora de servir, una fulla de menta dóna el toc tropical al còctel.

5min

Notes

Si un cop feta la mescla ens adonem que hi falta sucre, llimona, licor o cava; s'afegeix i es remena.

Al no disposar d'una gerra es pot fer amb una olla (no hi ha escrit la quantitat perquè en surt molta).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Ferran, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta " Tisana (coctel de cava), que també et pot ser interesant.
Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: