Tallarines amb pollastre i verduretes escabetxades

Ingredients

  • 100 g Tallarines
  • 1 petxuga de pollastre filetejada
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 pastanagues mitjanes
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva extraverge Baró de Maials
  • 1 miqueta de curry
  • 1 fulla de llorer, 3 claus, orenga, romaní i pebre negre
  • 100 ml de vi blanc
  • 100 ml de vinagra de poma

2 racions

Elaboració

A la planxa coure amb una gota d'oli el pollastre tallat en làmines fines. Reservar.
Tallar les pastanagues y els pebrots en juliana i saltejarlos al punt amb l'oli, afegir el llorer, les herbes i espèies i remenar.
Abocar el vi, deixar coure una mica per evaporar l'alcohol i posar-hi el vinagre.
Quant bulli afegir el pollastre, remenar i que cogui una mica més vigilant que les verdures no es facin massa toves.
Treure del foc i deixar refredar.
Un cop fret retirar el pollastre i esqueixar-lo.
Coure les tallarines amb força aigua i una mica de sal.

45min

Notes

Emplateu fent un llit amb el pollastre, col.locar damunt les verdures i poseu a sobre les tallarires. Decoreu el plat posant damunt de la pasta unes quantes tires de verdures. Alinyeu amb un rajolí d'oli i una cullerada del suc de l'escabetx.

I bon profit!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: