Tallarines amb pollastre i verduretes escabetxades
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g Tallarines
- 1 petxuga de pollastre filetejada
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 pastanagues mitjanes
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva extraverge Baró de Maials
- 1 miqueta de curry
- 1 fulla de llorer, 3 claus, orenga, romaní i pebre negre
- 100 ml de vi blanc
- 100 ml de vinagra de poma
2 racions
Elaboració
A la planxa coure amb una gota d'oli el pollastre tallat en làmines fines. Reservar.
Tallar les pastanagues y els pebrots en juliana i saltejarlos al punt amb l'oli, afegir el llorer, les herbes i espèies i remenar.
Abocar el vi, deixar coure una mica per evaporar l'alcohol i posar-hi el vinagre.
Quant bulli afegir el pollastre, remenar i que cogui una mica més vigilant que les verdures no es facin massa toves.
Treure del foc i deixar refredar.
Un cop fret retirar el pollastre i esqueixar-lo.
Coure les tallarines amb força aigua i una mica de sal.
45min
Notes
Emplateu fent un llit amb el pollastre, col.locar damunt les verdures i poseu a sobre les tallarires. Decoreu el plat posant damunt de la pasta unes quantes tires de verdures. Alinyeu amb un rajolí d'oli i una cullerada del suc de l'escabetx.
I bon profit!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1154 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.