Tallarines amb pollastre i verduretes escabetxades

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

A la planxa coure amb una gota d'oli el pollastre tallat en làmines fines. Reservar.
Tallar les pastanagues y els pebrots en juliana i saltejarlos al punt amb l'oli, afegir el llorer, les herbes i espèies i remenar.
Abocar el vi, deixar coure una mica per evaporar l'alcohol i posar-hi el vinagre.
Quant bulli afegir el pollastre, remenar i que cogui una mica més vigilant que les verdures no es facin massa toves.
Treure del foc i deixar refredar.
Un cop fret retirar el pollastre i esqueixar-lo.
Coure les tallarines amb força aigua i una mica de sal.

45min

Notes

Emplateu fent un llit amb el pollastre, col.locar damunt les verdures i poseu a sobre les tallarires. Decoreu el plat posant damunt de la pasta unes quantes tires de verdures. Alinyeu amb un rajolí d'oli i una cullerada del suc de l'escabetx.

I bon profit!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se