Tiramisú da Giovanni
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 ous
- 500gr FORMATGE MASCARPONE
- 6 cullerades sucre moré
- 2-3 paquets de melindros
- Cafè amb sucre
- Un raig de whisky
- Xocolata negre
10 racions
Elaboració
Fem cafè, que en surti una bona tassa,l'ensucrem i el deixem refredar(podem fer-ho amb cafè descafeinat si n'han de menjar nens).
Separem els rovells de les clares.
Barregem el sucre i els rovells, i després hi afegim el mascarpone. Ho remenem bé amb les barilles fins que ens quedi una crema.
Batem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja amb compte.
Posem un parell de taps de whisly.
Comencem a muntar el tiramisú:
Primer posem una base de crema.
Fem un primer pis de melindros lleugerament xucats a cada banda amb cafè. mirem d'omplir amb melindros tots els forats que ens quedin.
Segon pis de base de crema.
Tercer pis altre cop melindros amb cafè.
Quart pis hi afegim tota la crema que ens queda.
Ratllem xocolata negre per sobre (queda molt més bo que no pas xocolata en pols)
I posem a la nevera mínim unes 6 hores.
30min
Notes
Teniu en compte que treballem amb ous crus. Posar-lo de seguida a la nevera i menjar-lo en 24-48 hores.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.