Nachos amb Guacamole
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Mèxic
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 o 3 alvocats madurs.
- 1 ceba mitjana
- 1 tomàquet madur gran (o 2 petits)
- Coriandre fresc
- Suc d'una llimona
- Sal, Pebre negre.
- Nachos
6 racions
Elaboració
Peleu els alvocats i els poseu tallats en un bol.
Axafeu-los amb la forquilla i hi afegiu el suc de llimona perquè no s'oxidin i canvïi el color.
Afegiu la ceba tallada petita i el tomàquet sense pela també tallat petit.
Talleu el coriandre el més petit que pogueu i ho afegiu a la barreja.
Salpebreu i ho acompanyeu amb els nachos.
20min
Notes
El podeu fer estona abans de menjar, però tingueu cura de guardar-ho a la nevera tapat amb paper film.
A vegades no tenim coriandre a mà. No passa res, sense coriandre també és bo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.