Crema de pebrots amb nous - muhammara

La recepta és d'orígen sirià. És una mostra dels entrants freds que se serveixen al pròxim orient, servits a taula en un plat gran i pla i sucant-hi pa.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Síria
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 pebrots vermells escalivats. Nets i pelats
  • 150 grs de nous
  • 1 gra d'all ( més si ês del vostre gust )
  • Pebre blanc, pebre negre i canyella al vostre gust
  • Sal
  • 100 ml. Oli d'oliva verge
  • 2 llesquetes de pa fregit
  • 1cull de pebre vermell dolç
  • Un pols de pebre vermell " de la Vera " per espolvorejar

4 racions

Elaboració

Torreu les nous a la paella, sense oli, fins que noteu que deixen anar flaire. Uns 5 minuts. Sense parar de remenar-les que no es cremin. Quan acabeu, poseu tots els ingredients al vas de la batedora i tritureu-ho tot fins a aconseguir la consistència de puré fi. No hi ha d'haver grumolls. Si cal afegiu més oli mentre aneu batent.
Emplateu, empolvoreu amb el pebre de "la Vera" i un raig d'oli. Serviu fred.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: