Crema de pebrots amb nous - muhammara
La recepta és d'orígen sirià. És una mostra dels entrants freds que se serveixen al pròxim orient, servits a taula en un plat gran i pla i sucant-hi pa.
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Crema
Típica de: Síria
Dieta: vegana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 5 pebrots vermells escalivats. Nets i pelats
- 150 grs de nous
- 1 gra d'all ( més si ês del vostre gust )
- Pebre blanc, pebre negre i canyella al vostre gust
- Sal
- 100 ml. Oli d'oliva verge
- 2 llesquetes de pa fregit
- 1cull de pebre vermell dolç
- Un pols de pebre vermell " de la Vera " per espolvorejar
4 racions
Elaboració
Torreu les nous a la paella, sense oli, fins que noteu que deixen anar flaire. Uns 5 minuts. Sense parar de remenar-les que no es cremin. Quan acabeu, poseu tots els ingredients al vas de la batedora i tritureu-ho tot fins a aconseguir la consistència de puré fi. No hi ha d'haver grumolls. Si cal afegiu més oli mentre aneu batent.
Emplateu, empolvoreu amb el pebre de "la Vera" i un raig d'oli. Serviu fred.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3462 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.