Garrò de porc estofat
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 garrons
- 4 pastangues
- 2 naps
- 2 xirivies
- 2 tomàquets petitons
- 1ceba gran
- 2 grans d'all
- 1 porro
- Vi negre
- Bolets dels que més us agradi
- 200ml de nata per cuinar
Farsa:
- Llorer, canyella, farigola i romaní. Lligat amb un cordill de cuinar
4 racions
Elaboració
Rostiu en una paella amb oli d'oliva els garrons fins que siguin daurats per totes les bandes.
Quan estiguin, reserveu-los en un plat i en el mateix oli sofregiu totes les verdures excepte una pastanaga, una xirivia i els bolets que tallareu a tires. Quan les verdures hagin passat una mica, uns 10 min. Passeu-les a una caçola de fons doble o de ferro amb els garrons, la farsa, sal, pebre negre i un bon raig de vi. Tapeu, abaixeu el foc al mínim i deixeu fer xup-xup fins que la carn estigui tova.
Entretant sofregiu en una paella a part els bolets, la Pastanaga i la xirivies que tenieu separats.
En acabat separeu els garrons, coleu el caldo que us haurà quedat a la caçola i tritureu les verdures ben fines amb la batedora. Torneu a abocar-hi el caldo, la nata i el sofregit de bolets que tenieu preparat. Poesia al foc amb un una caçola descoberta i feu reduir aquesta salsa fins que quedi una bona consistència.
Emplateu la carn separada de l'os amb una mica de salsa per sobre i la resta en una salsera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3925 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.