Bjessar - Crema de faves

Ingredients

  • 1 Pot de faves cuites de 400 grs.
  • 1 Ceba gran
  • 3 grans d'all
  • 100 ml. d 'oli d'oliva
  • Suc de 1/2 llimona
  • Sal, pebre, farigola, romaní i orenga
  • Comí molt i un raig d'oli per decorar

4 racions

Elaboració

Peleu i talleu ceba i dos grans d'all, sofregiu-los en dues cullerades d'oli. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi les faves ben escorregudes i doneu-lis uns tombs a la paella fins que comencin a enrossir. Passeu-les al pot de la batedora amb la resta d'ingredients i tritureu-ho tot fins a fer un purè ben fi. Per acabar, decoreu amb un pols de comí molt i un raig d'oli d'oliva.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: