Pasta de full amb botifarra negre i poma

Ingredients

  • Base de pasta de full.
  • 4-5 pomes.
  • 2 cebes mitjanes.
  • 1/2 botifarra negre ample.
  • 1-2 cullerades de sucre morè.
  • Un raig d'oli.
  • Suc de llimona.
  • Rovell d'ou.

8 racions

Elaboració

Tallem la ceba petita i un parell de pomes a dauets amb un raig d'oli.
Posem la ceba a fregir. En una estona hi afegim la poma i el sucre.
Deixem que cogui uns 20 minuts més, tapat a foc mig perquè quedi ben tou.
Mentrestant tallem la poma a l'estil (tarta de poma) i hi posem suc de llimona perquè no s'oxidi.
Tallem la botifarra negre a rodelles no massa primes.
Despleguem la base de pasta de full en una plàtera pel forn i la punxem amb una forquilla tota ella (menys les vores) perquè no s'infli del mig.
Posem la poma i ceba fregida a la base de pasta de full.
A sobre alternem fileres de poma i botifarra negre.
Pintem les vores de la pasta de full amb rovell d'ou i una mica també per sobre la poma perquè tingui un aspecte més ros.
Posem al forn uns 20-25 minuts a uns 200ºC
S'ha de menjar tèbia.

50min

Notes

Podeu preparar-ho tot amb molta antelació i guardar-ho a la nevera. D'aquesta manera ho enfornem poc abans de menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: