Pasta de full amb botifarra negre i poma
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Base de pasta de full.
- 4-5 pomes.
- 2 cebes mitjanes.
- 1/2 botifarra negre ample.
- 1-2 cullerades de sucre morè.
- Un raig d'oli.
- Suc de llimona.
- Rovell d'ou.
8 racions
Elaboració
Tallem la ceba petita i un parell de pomes a dauets amb un raig d'oli.
Posem la ceba a fregir. En una estona hi afegim la poma i el sucre.
Deixem que cogui uns 20 minuts més, tapat a foc mig perquè quedi ben tou.
Mentrestant tallem la poma a l'estil (tarta de poma) i hi posem suc de llimona perquè no s'oxidi.
Tallem la botifarra negre a rodelles no massa primes.
Despleguem la base de pasta de full en una plàtera pel forn i la punxem amb una forquilla tota ella (menys les vores) perquè no s'infli del mig.
Posem la poma i ceba fregida a la base de pasta de full.
A sobre alternem fileres de poma i botifarra negre.
Pintem les vores de la pasta de full amb rovell d'ou i una mica també per sobre la poma perquè tingui un aspecte més ros.
Posem al forn uns 20-25 minuts a uns 200ºC
S'ha de menjar tèbia.
50min
Notes
Podeu preparar-ho tot amb molta antelació i guardar-ho a la nevera. D'aquesta manera ho enfornem poc abans de menjar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5455 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.