Crema de porro i carbassö

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amb el oli sofregir ela porro remenant amb frequència fins que quedi ben tou i gairebé transparent (cal remenar tot sovint per evitar que es torri). Afegir el carbassó, remenar tot sovint durant deu minuts per que impregni l'oli amb el seu aroma.
Afegir el brou vegetal i deixar bollir durant deu minuts.
Retirar del foc i amb la Minipimer (o similar), afegir crema de llet (opcional) triturar fins que quedi un crema fina i homegènea.

1h

Notes

Amb una mica de pràctica i remenant continuament el porro per que no es cremi podeu aconseguir reduir notablement la quantitat d'oli amb que es pot fer aquesta crema resultant així un plat baix en calories apropiat per dietes "operació bikini".


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se