Faixes mexicanes amb bledes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Mèxic
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

1. Poseu en una olla amb aigua les bledes congelades i quan bullin les deixeu uns 15-20 minuts fins que veieu que realment són cuites.
2. Poseu en una paella un raig d'oli i les bledes que tingueu cuites que les haureu passat per un colador de verdures.
3. Refregiu les bledes amb les gambes congelades i que vagin agafant aroma, i després hi casqueu els ous i feu un remenat.
4. Pre-escalfeu el forn de manera que el gratinador s'encengui.
5. Agafeu una faixa i poseu una mica de verdura pel mig i despres la tanqueu portant les dues solapes que queden cap al centre, i punxeu un escuradents. Feu tantes com vulgueu i com us doni el farcit.
6. Poseu les faixes al forn i quan veieu que estan daurades, ja les podeu servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se