Sopa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posar a bullir el brou amb la patata, mitja ceba, i la pastanaga. Quan quasi estiguin fetes afegir 100g de camagrocs. Un cop les patates i la pastanaga estan toves reservar
Mentrestant fregir la resta de la ceba i els camagrocs que queden. Un cop fets reservar.
Abocar els bolets i la ceba al brou, triturar amb el «turmix».
En aquest moment, si aneu justs de colesterol, s'hi pot afegir la crema de llet.

30min

Notes

Reservar uns quants camagrocs macos – dels que tenen la cama taronja quasi florescent;) - per decorar el plat o bol.

No cal dir-ho, però si en comptes de 150g n'hi poseu 200 millor, si si són 300 millor que millor. Tot depèn de com hagi anat la caça...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se