Espaguetis amb salsa de ceps , llagostins i parmesà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Túrmix per la salsa de ceps.

Elaboració

Saltegem els ceps, directament congelats, amb una mica de sal. Uns 10 minuts. Reservem.
Ja tinc els llagostins descongelats del dia anterior, els pelem traient el cap i la cua. En una paella amb una mica d’oli quan està ben calent,hi tirem els llagostins i els saltem entre 1 i 2 minuts.
Bullim la pasta fresca el temps que indica el fabricant en el paquet.Normalment,entre 8 i 12 minuts
En un cassó a foc mig, hi posem el brick de crema de llet, uns 40 gr de parmesà ratllat i els ceps en pols. Ho deixem reduir fins que vagi espessint. A continuació, hi afegim els bolets que havíem saltejat prèviament i amb el túrmix fem la salsa de ceps que quedi ben fina. Uns 2 minuts
Barregem molt bé, els espaguetis amb la salsa de ceps.
Emplatem:els espaguetis barrejats amb la salsa de ceps,3 llagostins per persona al costat i sobre, encenalls de parmesà.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se