Cigrons amb espinacs frescos i sèpia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Posem els cigrons amb l’oli a la paella, els deixen uns 2 minuts.
-Pasem la sèpia per aigua ( encara que l’hagi netejat la peixatera ) i la tallem a trossos més aviat petits.
-Posem una paella amb l’oli fred i posem els trossos de sèpia amb una mica d’alls laminats i julivert sec. Ho anem remenant i cap el final i posem una mica de sal. Són uns 20 minuts. -Hi afegeixen els espinacs frescos . Ho salem i ho tapem.
-En una altre paella gran, hi afegeixen els espinacs frescos . Ho salem i ho tapem.
-Passats uns 5 minuts es remena un parell de vegades i quan els espinacs s’han fos, hi posem la sèpia i els cigrons . Si convé s’hi afegeix una mica d’aigua i es deixa fent un xup xup tot junt, ho anem remenant sovint . Són entre 5 i 10 minuts.
-Ja es pot emplatar tot barrejat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se