Llom de salmó amb pebrot vermell escalivat

Ingredients

1 racions

Elaboració

És un plat molt bo, econòmic i es fa en menys de 5 minuts.
-Descongelem el salmó ( ho podem fer el dia abans o al matí si és per sopar ).
-En un plat posem sal a tota la base ( serveix perquè el salmó no s’enganxi ), posem el llom de salmó a sobre i el salpebrem per sobre ( important no hi poseu oli ).
-Posem el plat al microones, uns 2 minuts.
-En un altre plat, posem de base el pebrot vermell escalivat , a sobre el llom de salmó i ara sí, un bon raig d’oli d’oliva i llestos.

4min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se