Lluç al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Després de dinar, he tret del congelador dues rodanxes de lluç, perquè a l'hora de sopar estiguessin ben descongelades i de manera natural.
-Posem sal a la base del plat de menjar sense passar-nos (és perquè el lluç no s'enganxi), posem el lluç a sobre i a la part de dalt: sal, pebre negre mòlt i orenga (NO tirar-hi oli ).
-Ho posem al microones, en al meu, 3,5 minuts (m'agrada que no quedi gens cru ni molt passat).
-Passat el temps, traiem el plat i damunt del lluç i posem un bon raig d’oli d'oliva i llestos.

4min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se