Carxofes a la graella
Categoria:
Tipus de plat: Graellada
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis carxofes de mida més aviat gran
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
Utensilis
Una graella elèctrica
Elaboració
Primerament, agafem les carxofes, els hi traiem les fulles més gruixudes de la part de fora, les piquem damunt el marbre de la cuina perquè quedin ben obertes i les espolsem amb una mica de sal i pebre negre en pols per dintre.
Tot seguit, les omplim amb oli d'oliva fins a una quarta part de la carxofa i les posem a coure, tot vigilant que no es cremin, fins que estiguin cuites.
El fet d'omplir-les amb oli, és el truc perquè quedin tendres i meloses.
Notes
Aquesta recepta, tant la podem fer a la graella, a la brasa o al forn. Si les fem en el forn, les farem amb el forn a 180º, fins que veiem que són cuites.
Comparteix aquesta recepta: