Carxofes a la graella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una graella elèctrica

Elaboració

Primerament, agafem les carxofes, els hi traiem les fulles més gruixudes de la part de fora, les piquem damunt el marbre de la cuina perquè quedin ben obertes i les espolsem amb una mica de sal i pebre negre en pols per dintre.
Tot seguit, les omplim amb oli d'oliva fins a una quarta part de la carxofa i les posem a coure, tot vigilant que no es cremin, fins que estiguin cuites.
El fet d'omplir-les amb oli, és el truc perquè quedin tendres i meloses.

40min

Notes

Aquesta recepta, tant la podem fer a la graella, a la brasa o al forn. Si les fem en el forn, les farem amb el forn a 180º, fins que veiem que són cuites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se