Carxofes amb salsa d'herbes

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar les carxofes, retirar les tiges i tallar les puntes de les fulles. Es posen a coure durant 25 minuts amb abundant aigua i el suc de llimona, s'afegeix sal.
Mentrestan barregem bé el iogurt i la nata lleugera. Piquem el bitxo i les olives. Rentem les herbes les escorrem i les triturem. Pelem l'all i ho passem per la prensa. Ho barregem tot junt amb la mostassa i el salpebrem.
Escorrem les carxofes, obrim les fulles i mullem la part carnosa amb la salsa per menjar-nos-les


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se