Carxofes amb salsa d'herbes
Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carxofes grans
- Sal
- El suc d'una llimona
- 200gs de iogurt
- 100gs de nata lleugera
- 3 bitxos verds petit de llauna
- 5 olives sense os
- 1 manat d'herbes de primavera
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de mostassa
- Pebre
Elaboració
Netejar les carxofes, retirar les tiges i tallar les puntes de les fulles. Es posen a coure durant 25 minuts amb abundant aigua i el suc de llimona, s'afegeix sal.
Mentrestan barregem bé el iogurt i la nata lleugera. Piquem el bitxo i les olives. Rentem les herbes les escorrem i les triturem. Pelem l'all i ho passem per la prensa. Ho barregem tot junt amb la mostassa i el salpebrem.
Escorrem les carxofes, obrim les fulles i mullem la part carnosa amb la salsa per menjar-nos-les
Comparteix aquesta recepta: