Pasta de full amb peres ( Estrudel )

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un cassó gran
Un colador
Un pinzell
Un estri per treure el cor de les peres
Un full de paper sulfuritzat
Una safata plana per el forn
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, en un cassó amb una mica d'aigua, posem a coure les peres pelades tallades a trossos regulars. Quan són cuites, les escorem i les reservem.
A part, espolsem el marbre de la cuina amb farina, estirem la pasta de full i tot seguit la punxem. A continuació, posem les peres cuites en el centre de la pasta de full, ho pintem tot plegat amb els ous batuts, i tot seguit dobleguem la pasta de full, tot dobleguant totes les vores. Seguidament, pintem tota la superfície amb ou batut, escampem els pinyons i ho espolsem amb força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és ben daurada, i ja la podrem treure i servir-la a taula en una safata de cartró amb una blonda.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se