Pastis de pataca
Ingredients
- Patacas.
- Pernil dolç.
- Fortmage rallat.
- 200 ml de nata de cuina.
Utensilis
Bueno jo utilitzo la FussionCook, pero també es pot fer en una paella de tota la vida, aunque tardarás mes rato.
Elaboració
Tallar la pataca a cuadradets con per a truita.
Freixirles, jo les vaig dorar en la FussionCook a 180º i quan va estar dorada, tanco l'olla i le poso 4 minutos en menú patacas.
En un molde de usar i llensar, posar una base de patacas, añadir un chorret de nata líquida i barrejar.
Posar una capa de pernil dolç, otra de formatge rallat, otra de patacas, otro chorret de nata, i así hasta acabar con todo. Se pot fer lo alt i grand que vulges.
Acabar en pataca i espolvorear en formatge rallat, introducir al horno a 180º unos 10 o 15 minuts, i després gratinar
Notes
El pots decorar en julivert picat con a la foto.
Espero que t'agrade
Comparteix aquesta recepta: