Minicocs ràpid amb llàgrimes de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una mànega pastissera amb un broc ample
10 motlles de paper d'alumini de tamany de flamera gran
Una safata plana per anar al forn
Un batedor de varetes
Un bol rodó de vidre gran

Elaboració

Primerament, agafem : el iogurt, els ous,el sucre, la farina i l'oli, i ho remenem ben remenat amb el batedor de varetes. Tot seguit afegim l'essència de llimona i el sobre de llevat, i seguim remenant enèrgicament.
Seguidament, amb una mica de mantega, engreixem els motlles, els hi posem una mica de farina, i tot seguit amb l'ajud de la mànega pastissera els anem omplint amb la pasta de coc.
A mig omplir, afegim unes llàgrimes de xocolata i seguim omplint fins arribar a dos dits per arribar a dalt de tot. Tot seguit, escampem unes llàgrimes al damunt, i ho enfornem a 180º, més o menys uns 20 minuts, fins que clavem un escuradents i surt net. Seguidament, ja els podrem deixar refredar i els espolsem amb una mica de sucre glaç pel damunt.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se