Bol de cigrons, shitakes i cansalada
Ingredients
- 50 g de cigrons menuts comprats cuits al mercat.
- 1 pot de conserva de shitakes ( bolet japonés que es pot cultivar )
- 20 g de cansalada.
- 200 ml de brou de carn comprat fet
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
-Tallem la cansalada a daus . Untem una paella amb oli, quan està ben calenta, hi tirem els daus de cansalada. Deixem uns 5 minuts. Reservem la cansalada i l’oli greixós que ha quedat a la paella.
-Obrim el pot de shitakes, agafem els que necessitem, els pasem per aigua i els escorrem bé. Tallem els més grossos, han de quedar trossos petits.
-A la paella on aviam reservat l’oli de coure la cansalada i saltegem els bolets amb una mica de sal. Anem remenant. Són uns 5 minuts.
-En un cassó i posem els 200 ml de brou de carn, el posem al foc ( foc baix ), quan està a punt de bullir i tirem tots els ingredients: cigrons, la cansalada fregida a daus, el trossos de shitakes saltejats . Deixem bullir tot junt , uns 2 minuts.
-Servim la barreja, en un bol amb un raig d’oli d’oliva.
Comparteix aquesta recepta: