Bol de cigrons, shitakes i cansalada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Tallem la cansalada a daus . Untem una paella amb oli, quan està ben calenta, hi tirem els daus de cansalada. Deixem uns 5 minuts. Reservem la cansalada i l’oli greixós que ha quedat a la paella.
-Obrim el pot de shitakes, agafem els que necessitem, els pasem per aigua i els escorrem bé. Tallem els més grossos, han de quedar trossos petits.
-A la paella on aviam reservat l’oli de coure la cansalada i saltegem els bolets amb una mica de sal. Anem remenant. Són uns 5 minuts.
-En un cassó i posem els 200 ml de brou de carn, el posem al foc ( foc baix ), quan està a punt de bullir i tirem tots els ingredients: cigrons, la cansalada fregida a daus, el trossos de shitakes saltejats . Deixem bullir tot junt , uns 2 minuts.
-Servim la barreja, en un bol amb un raig d’oli d’oliva.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se