Sopa d'escaldums amb fideus
Ingredients
- Quatre litres d'aigua mineral
- Dues carcasses de pollastre o gallina (millor si són de gallina)
- 200 grams de crestes de pollastre
- 200 grams de pedrers (de pollastre o gallina)
- 200 grams d'ous de gallina (dels menuts)
- Una ceba tallada en dues meitats
- Una branca d'api
- Una pastanaga pelada
- Una patata pelada, tallada en dues meitats
- Sal
- 150 grams de fideus del nº2
Utensilis
Una olla mitjana
Un colador
Una cassola metàlica fonda
Un sopera de porcellana blanca
Elaboració
Primerament en una olla fonda posem : l'aigua, l'api, la ceba, la pastanaga, la patata, els pedrers, les carcasses, les crestes i els ous de gallina.
Deixem que cogui tot plegat durant una hora, ho colem i ho passem a la cassola on acabarem de fer la sopa. Posem el brou a la cassola, i amb l'ajud d'un ganivet, picolem les crestes i els pedrers i els afegim a la cassola. Tot seguit, afegim els ous picolats una mica i seguidament, afegim els fideus i corregim de sal.
Quan els fideus ja son cuits, ja podrem servir la sopa en una sopera ben bonica.
Comparteix aquesta recepta: