Sopa d'escaldums amb fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una olla mitjana
Un colador
Una cassola metàlica fonda
Un sopera de porcellana blanca

Elaboració

Primerament en una olla fonda posem : l'aigua, l'api, la ceba, la pastanaga, la patata, els pedrers, les carcasses, les crestes i els ous de gallina.
Deixem que cogui tot plegat durant una hora, ho colem i ho passem a la cassola on acabarem de fer la sopa. Posem el brou a la cassola, i amb l'ajud d'un ganivet, picolem les crestes i els pedrers i els afegim a la cassola. Tot seguit, afegim els ous picolats una mica i seguidament, afegim els fideus i corregim de sal.
Quan els fideus ja son cuits, ja podrem servir la sopa en una sopera ben bonica.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se